EEN BEETJE MEER...

De heerlijke combinatie van baking & bistro

De passie voor bakken van Rita en Hendrik is onuitputtelijk. Daarom openen ze naast de bakkerij ‘een beetje meer’. In deze koffie- en wijnbar geniet je van topproducten én organiseer je je eigen events. Hou ook onze Facebookpagina in de gaten, zodat je onze degustaties zeker niet hoeft te missen.

Een stevig kopje rock-'n-rol

Om jou de grand cru’s in koffie en thee voor te kunnen schotelen, werken we samen met gerenommeerde koffiebranderij Carantos. In jouw kopje koffie of thee proef je de kwaliteit van de beste plantages ter wereld. Dankzij de natuurlijk geroosterde koffiebonen word je verrast met een extra rijk smakenpallet.

Wat een koffie nóg beter doet smaken? Een bijpassend gebakje natuurlijk! En dat belandt rechtstreeks van Bakkerij Swerten op jouw bord.

Tijd voor (niet zomaar) een wijntje

Sommige momenten vragen gewoon om een glaasje wijn. Bij ‘… en een beetje meer’ drink je niet gewoon wijn, je beleeft hem. Op de kaart staan stuk voor stuk pareltjes van wijnen die voor ons geselecteerd worden door wijnexpert Mondevino. Dankzij hun jarenlange ervaring bieden wij wijnen aan met elk hun diepgang en eigen verhaal.

Om onze wijnen nog beter tot hun recht te laten komen, serveren we ze samen met complementerende tapas.

Van harte welkom voor jouw event!

Op zoek naar een authentieke plek om een uitgebreide vergadering of gezellig feest te organiseren? Onze ruimte is ideaal om groepen op een aangename manier samen te brengen. Natuurlijk geniet je in deze formule ook van onze verschillende cateringmogelijkheden.

Lekker wakker worden

Ontbijten met een zorgeloos vakantiegevoel? Ook daarvoor kan je bij ons terecht. Uiteraard inclusief dagverse, artisanale ontbijtkoeken en broodjes van onze bakkerij. Heb je specifieke wensen? Daar houden we graag rekening mee.